Rally obedience

Rally obedience je za pse zelo atraktivna športna disciplina, saj psi in njihovi vodniki na progi, ki jo pripravi sodnik, opravljajo naloge, ki so med seboj povezane. Proga ima različno število postaj – med 15 in 19 -, na katerih morata pes in vodnik opraviti neko nalogo. Te so lahko vaje v gibanju, vaje na mestu ali premagovanje ovir.
Gre torej za športno disciplino, ki izhaja iz vaj poslušnosti, a je več od tega; spodbuja namreč pristen odnos med vodnikom in psom in je za psa predvsem zabavna. Glede na težavnost nalog je rally obedience razdeljen na štiri razrede, primeren pa je za prav vse pse, tako rodovniške kot nerodovniške.

Starost psa: od 12 mesecev naprej;
Predznanje: Poznavanje osnovnih vaj poslušnosti in osnovna navezava na vodnika.
Trajanje: 12 ur
Cena: 150 eurov (10% popusta za tečajnike, ki so že obiskali SKUPINSKI tečaj v Sa-Nu pasji šoli)
Vsebina: Spoznavanje vaj iz pravilnika ROI, učenje osnovne pozicije za poleg.

Obrazec za vpis

    Program (obvezno)

    S prijavo v tečaj se strinjam in sem seznanjen, da Sa-Nu pasja šola posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. Dovoljujem, da Sa-Nu pasja šola navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo in me obvešča prek e-naslova o novostih, tečajih in seminarjih. Strinjam se, da navedene osebne podatke lahko Sa-Nu pasja šola hrani in obdeluje do pisnega preklica. Pisni preklic se posreduje na elektronski naslov: info@sa-nu.si. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1-UPB in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

    Naši tečaji in dogodki so občasno snemani in fotografirani tudi v promocijske namene (občasno objavimo slike psov na družbenih omrežjih in jih uporabimo pri predstavitvah). S svojim dovoljenjem nam boste pomagali pri našem delu in boste tudi vi deležni kakšnega lepega spominčka v obliki slikovnega materiala. V kolikor ne želite, da se slike vašega kadarkoli pojavijo v javnosti nas prosimo o tem obvestite na info@sa-nu.si.